En baggis och en nervpers på samma gång. Stressiga moment men rätt snabbt gjort, särskilt när man får hjälp av goda vänner. Tack Per J! 96 timmar kvar innan jag vet hur det blev på sidan som ska vara upp.

En miss jag gjorde var att använda för breda brädor som höll upp armeringen. I kombinationen breda brädor som jag inte oljade in så resulterade det i att när jag knackade bort dem så här tidigt så pajade en kant rätt fult. Jag borde kanske väntat längre, eller som sagt använt mig av klenare material eller inoljat sådant.

Jag chansade på att laga skadan med lite ny betong men det känns oklart eller nästan osannoligt att det kommer att brinna ihop. F**k. Jag brukar vara positiv men denna gång anar jag det värsta då jag även sett massa sprickor. Men vi får se om några dagar. Under tiden ska det vattnas och fjäskas för den där skivan.

När slutresultatet är klart ska jag berätta lite mer ingående om både resultatet och hur jag gjorde så du som läser vet hur du ska göra eller tvärtom. En del empiriska fakta lär nog detta utmynna i.