Asbesträcket byttes ut mot en massa fyrkantiga reglar. Reglarna betsades innan vi satte upp dom. Grymt va geggigt det blev. Men på håll ser det snyggt ut smiley

Sen så byggde vi igen under balkongen. Dörren fick bli en skjutdörr så att den blev så stor som möjligt, och så att det ska bli enklare på vintern, för det brukar rasa en massa snö från balkongtaket som oftast ligger i vägen och aldrig vill smälta.

Lite småpyssel kvar nu bara. Fönstrena i skjutdörren ska antingen vara av glasblock, frostat glas eller vanligt glas. Vi får se. Sen så kanske det ska bli ytterligare ett litet förråd på gaveln…vi får se… och ja just ja… Lena har beställt ett insynsskydd mot grannen också… nu när det äntligen är lite snyggt så ska dom inte få se det…helsjukt…

Hur insynsskyddet kommer att se ut får vi se. Troligen som balkongräcket ungefär, men vi får väl se. Hur som helst, vi är supernöjda och vi tror grannarna är det också smiley