… den lättaste av de 4:a. Den gick hur snabbt som helst att panela, särskilt eftersom Lena hjälpte mig att bära virke och såga upp alla plankor. Och till sist var det dags för den översta plankan som liksom skulle bli kronan på verket. Den tog nästan lika lång tid som alla övriga… var nästan lite sugen på att bara skita i den och låta någon annan göra den. Särskilt när kniven gick sönder när jag hamrade på den. Jävla skitkniv. Fr o m nu ska jag bara köpa dyra verktyg och dyra spikar.

Tycker det blev himla snyggt men jag är fundersam hur man skulle gjort runt takbjälkarna för nu blev det ju ändå lite springor här och där. En riktig snickare hade nog kanske gjort på något annat sätt. Måste nog fråga innan jag gör framsidan för där kommer det att synas mera. Sen så undrar jag om man måste skruva två skruvar per regel eller om det räcker med en. Måste nog fråga om det också…


Lite actionbilder och dagens resultat

Nä, nu måste det börja hända något annat också. Lite less på att skruva panel. Vill nog ge mig på ett fönster eller en dörr snart.