…blev vägg nr 3. Tre är kanske mitt nya lyckotal smiley
Jag hade gruvat mig för att göra dörren större (vilket var en nödvändig ändring eftersom vi valt en bredare dörr än vi tänkt först) och trodde rent allmänt att det skulle jävlas. Men icke. Allt gick otroligt enkelt idag. T o m översta brädan gled in lite snyggt på andra försöket. Tror jag börjar bli lite händig nästan. Sen så är det ju rätt tacksamt när allt är rakt och i vinkel vilket jag nog får tillägna dom där riktiga snickarna som ansvarat för grundstommen.

Blog ImageBild 1. Ett dagsverke… eller egentligen faktiskt bara ett halvt eller kanske 3/4 dagsverke. Undrar hur mycket en riktig snickare hinner på samma tid. Förmodligen ungefär det dubbla men jag börjar närma mig. Nästa vägg så…

Sen när det blev lite tid över så kunde man ju fundera på någon ändring och då kändes ytterligare ett fönster himla rätt. Kolla på detta broder och döm själv. Jag röstar på detta.

Blog ImageBild 2. Ett fönster till! 1000 x 500 är måtten vilket är samma fönstermått som det vi funderar på till andra sidan av huset… det där vid sovrummet, som vi egentligen vill ha mycket smalare och mycket bredare, men den här storleken kanske inte är så pjåkig ändå.