Idag var det golvläggning och lite kompletteringsmålning för målarna. Alla grejer fanns redan på plats så allt kändes rätt enkelt. Och det var det också. Första momentet var isolering. Asfaboarden var redan ditlagd till hälften så det blev en flygande start. Egentligen skulle vi haft trossbottenskivor men det fanns inte på ByggMax så det fick bli asfaboard istället. Det ska tydligen funka det också, och råttor gillar tydligen inte asfaboard för den är gjord av asfalt, så då kanske vi får ha vår isolering i fred förhoppningsvis.

Blog Image
Sen var det bara att lägga dit golvspånskivorna. Dom är 22 mm tjocka och va rätt mycket tyngre än jag föreställt mig. Jag funderade på vad som var upp och ner på dom och bestämde mig för att man sannolikt ska kunna läsa texten, så texten fick bli uppåt!

Blog ImageAllt gick som en dans. Skivorna limmades och skruvades. Golvet satt som berg och allt kändes helt perfekt. Det gick så bra att det t o m fanns lite tid över. Så när det bara var en liten bit kvar att lägga tog vi en liten paus och jag gick omkring och sträckte på mig, och fick helt plötsligt för mig att jag skulle läsa den där texten som jag bestämde mig för skulle ligga uppåt!

Blog ImageVafalls! Vadå ”Denna sida ner”!!!

… tjaaa lite sådär halvjobbigt måste jag erkänna att det var att läsa texten. Men mest för att jag inte läste den innan, inte direkt för att dom låg upp och ner. För det är ju rätt lätt fixat 🙂

Blog Image
Så, då var det fixat! Man måste väl få bestämma själv hur man vill ha det.

Blog ImageSå blev det i alla fall! Grymt bra och det går faktiskt alldeles utmärkt att gå på undersidan av golvet också. Det trodde du kanske inte 😉

Blog ImageOch så ser det ut när dörren är stängd.