Idag påbörjades baksidan av sjöstugan. Den som ska bestå av en bod och ett utomhuskök. Hur mycket kök det blir lär väl visa sig, men just nu är visionen gasolplattor, kylskåp, lite hyllor och skåp samt en diskbänk med rinnande (sjö-) vatten. Vi får väl se nästa år om det blev så eller inte. Det känns som det är en bit kvar…

Blog Image
… samtidigt som det känns som vi är på väg. Lite mer reglar, lite golv och lite väggar å nån dörr, så vips så ser det ju nästa klart ut. Planen är att hinna detta i år, och går det lika galant som det gjorde idag så ska det nog gå. Inte ett enda fel idag såvitt jag kan bedöma, men så hade jag ju experthjälp av självaste mamma som visade oanade snickar- och hantlangartalanger när hon hjälpte till med allt från grundläggning, mätning, kapning, skotta singel samt räkna ut komplicerade cc-mått.