… snickring. Inget annat för den som drog andra associationer. Det var dags för verandrastommen och senare lite tralldäck. Van snickare som man är så var det här ju ingen match, så den som hade hoppats på lite skadeglädje får tillsvidare söka upp någon annan sopas blogg…men det lär väl kunna ändra sig…

Visst det ser kanske ut som ett lappverk och jag har ingen aning om hur anslutningen mot det gamla däcket ska bli men det lär väl ge sig. Som räcke snackas det mycket om rep just nu. Kanske ingen dum idé.

Blog Image

Dag 1. Reglar lite huller om buller. Men grymt stabilt och grymt i våg!

Blog Image

Dag 2. Hinner man inte längre på en dag kanske du tänker. Men det var ett himla mixtrande för att få det rakt eftersom stranden inte är direkt rak.

Dag 3. Nu börjar det likna nå’t. Nå’t jävligt bra!