2 dagar tog det. Dag 1 stod Peter för snickringen och dag 2 utgjordes av ett broderligt teamwork. Grymt bra blev det. Nästa steg är trapp i framkant och stolpar med hampa, tågvirke, mantåg, rep, lina, tjockt snöre, tamp, tross eller vad det heter.

Blog ImageBild 1. Lite inplanerad nivåskillnad.

Blog ImageBild 2. Och så ser det ut framifrån. Vi renkapade högerkanten med en cirkelsåg eller vad det heter. Cirkelsåg är kanske en sån där som står på ett stativ. Det här var handmodellen. Klingsåg kanske det heter. Hur som helst så blev det inte så rakt som vi trodde det skulle bli. Jag sågade in i bjälklaget lite då och då så vi får väl se om det blir nå bra eller om man får hitta på nån annan lösning för att dölja misstaget. Förmodligen ska man renkapa några centimeter ut. Vid nästa husbygge ska jag tänka på det.

Blog Image

Bild 3. Och samtidigt så håller det gamla huset på att byta färg från brunt till brunsvart. Mats håller i detta på ett föredömligt sätt. Tack Mats och vv rappa på lite 😉