Grymt slitsam dag med grymt bra resultat. Har handkapat och spikat the old fashion way till förbannelse. Spikarna krökte sig mest hela tiden och jag missade nog fler gånger än jag träffade. Men till slut så satt dom där dom skulle och jag kapade oftast ganska rätt. Ett tränat öga ser nog lite kassa skarvar men jag kollar inte åt det hållet längre, jag har redan sett dom.

Hade sökt på Internet efter räcken gjorda av rep, hampa, tross osv för att få lite idéer men hittade inga bilder alls så då fick det bli en egen konstruktion. Funderade först på att borra igenom stolparna, sen att kapa ringar från ett rör och slå igenom dom, att använda dom där färdiga fästena man kan köpa, att tillverka egna, men inget kändes tillräckligt bra. Repet hänger nu i ögelfästen och förlängdes genom ett rostfritt rör som repet skruvats fast i. Det var nog enklast och blev kanon! Tack Pär för kaphjälpen. Ja så mycket mer magiskt än så var det väl inte men höjder och längder skulle ju också tänkas ut så det ser bra ut. Som sagt det blev grymt bra, kolla själv!

Blog Image

Blog Image

Blog ImageBlog ImageBlog Image