Dag 2 av x antal dagar denna säsong innehöll bryggisättning, båtisättning, panelning och isolering. Pontus, Una och Mats inledde och Peter dök upp lite senare. Det gick som en dans igen. Den enda överraskningen denna dag var hur man skulle få fast eldosorna i väggen. Skumt. Vi kollade och funderade flera gånger flera stycken men ingen förstod någonting. Det finns nån sorts plastring inuti eldosan men den går inte att sätta fast i väggen. Så amatörelektrikern Pontus kilade fast dosorna med lite brädstumpar bakom isoleringen…fast dom satt inte fast så bra. Vi får se hur det blir. Jag lovar att dela med mig hur man ska göra egentligen med den där plastringen.

Lite bilder från dagen.

O´Malley testar flytkraften på den nyilagda flytbryggan

Vägg 2 av 4 klar. Några krångelplankor kvar bara vilket borde berättiga lite nyinköp av hårdvara om det faller i god jord hos kompanjonen. Observera f ö eluttaget mitt på väggen! Finurligt… det kommer visa sig när allt blir klart.