Den lånade sågen har fungerat som en välbehövlig piska att göra klart så mycket som möjligt innan den ska lämnas tillbaka. Idag såg den till att Lena målade klart och att jag fixade alla fönstersmygar och foder samt en blå tumme. Faaaaaaan va ont det gör att hamra sig på tummen. Jag föredrar verkligen att skruva men efter att jag skruvat dom första smygarna så insåg jag att det inte såg så snyggt ut så jag gick över till lättkrökta dyckertspikar.

Tyvärr räckte inte virket även fast jag tyckte att jag tog i när jag köpte. Men med lite spillvirke sen förut och med sågens hjälp kunde jag tillverka lite egna plankor av rätt bredd. Det blev väl sisådär men får funka tillsvidare, men risken är väl att det provisoriska blir permanent. Det är väl å andra sidan bara jag som kommer att märka vad som är inte är riktigt bra. Eller kolla själv om du ser vad som är provisoriskt.

Nä det går nog inte att se vad som är provisoriskt på dessa bilder, det syns betydligt bättre live. Det är i alla fall den sista bilden. Men med lite latexfog så kanske det blir bra trots allt. Vi får se.