Listerna som skulle dölja alla springor är nu på plats även om det blev en och annan felsågning som inte kunde döljas helt. Istället för kvartsstav blev det ströläkt som jag förmålade, och det blev nog ännu bättre eftersom kvartsstav är för perfekt och lirar inte ihop med något som inte är lika perfekt. Däremot blev det kvartsstav på golvet för det är ju snudd på perfekt och då lirar kvartsstaven. Listningen var ett enkelt jobb men tog som vanligt längre tid än jag trodde. Men bra blev det.

Alla elkablar är likaså på plats. Det var dock inte lika enkelt och anledningen var att jag ville pressa in fler och fetare kablar än vad som fick plats i rören. Men skam den som ger sig. Jag drog och jag slet och jag gav upp. Svor och tog nya tag och gav upp igen. Vid ett tillfälle när jag drog som hårdast släppte kablarna vilket resulterade i att min knutna näve fortsatte i rasande fart mot min haka där den fick ett naturligt tvärt stopp. Jävlar vad paff jag blev. Och sen hände det som inte fick hända. Rören lossnade och hade helt plötsligt ingen start och slut. Men som sagt skam den som ger sig. Alla naturlagar trotsades och till slut var kabeljävlarna på plats även om jag knappt själv vet hur det gick till.

Min nyinköpta dragfjäder skvallrar lite om hur jävligt det var.

Och jag som ville bli elektriker när jag var liten…