Första inredningsdagen gick i Compact Living tema, och det lär nog övriga dagar också göra, för någon har ritat en alldeles för liten kåk. Tanken var ju t o m ett tag att det skulle bli en tvårummare. Vet inte hur jag tänkte, men helt galet är ju uppenbart. Men nu är det bara att gilla läget och snickra på.

För att nyttja så mycket som möjligt av den lilla rumsarean fick det bli en platsbyggd soffa och otroligt nog så hann vi klart på en dag även om vi snackar lite övertid. Men tiden räcker ju sällan till som man vill om man inte köpt prylarna och förberett sig noga dagen innan. Men snickringen gick i rasande fart och himla bra. Hade det funnits ett snickringsprogram likt mat-Tinas cook-along så hade jag kunnat vara programvärd. Så rapp och så bra var jag idag. Men visst, lite oplanerade extrareglar och förstärkningar blev det på vägen. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig har jag lärt mig. Men resultatet blev himla bra och det börjar jag nästan vänja mig vid.

Den som tycker att bubblan i vattenpasset är en vacker syn kan ju ägna lite extra tid till en av bilderna. Jag tycker det är vacker syn för det är inte alltid den visar sig på detta sätt. Ibland verkar den vara lite skygg.

Dagens väder kunde man ju inte klaga på om man var utomhus. Jag som var
inomhus hela dagen klagade lite på att det var för varmt. Men bra väder gör
mig ändå alltid glad oavsett var jag befinner mig.
Och kvällen var lika fin den. Till den här härliga vyn hade man kunnat somna på dom nysnickrade sofforna/sängarna. Men invigningen får vänta till en annan kväll. En höststorm blir säkert lika bra.